Rostfria Stegar
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen

Rostfri Stege

För underjordisk användning och miljöteknik erbjuder Stegproffsen ett kvalitetsprogram med högklassiska schaktstegar - särskilt utvecklade för att motsvara de höga kraven inom dessa områden. På platser med begränsat utrymme såsom brunnar och schakt så kan vi leverera stegar som har smalare bredd än t.ex. traditionella fasadstegar. Vi kan också leverera skenor med steg som gör att schaktstegen blir extra kompakt. Oavsett vilken lösning ni behöver så kan vi tillgodo se rätt produkter till rätt ställe. Våra stegar finns i tre olika material, varmgalvaniserat stål, glasfiberarmerad plast och ett rostfritt syrafast stål. Alla våra schaktstegar motsvarar kraven i AFS 2004:3 samt DIN EN 131.

För prisuppgift på en schaktstege så är det bra om vi först kan få svar på nedanstående frågor. Om Ni är osäker så kan Ni alltid rådfråga vår kunniga kundtjänst.

Längd stege - vilken längd skall stegen ha?
Bredd stege - vilken bredd vill ni ha på stegen?
Djup konsoler - vilket djup vill ni ha på konsolerna?
Material - vilket material vill ni ha stegen i?
Skyddskorg - behöver ni en skyddskorg på stegen?
Övrigt - finns det några övriga önskemål?

Tveka inte att kontakta vår kundtjänst redan idag för prisuppgift. Ni kan ringa oss på 031-7610070 eller använda vårt formulär nedan så återkommer vi till dig med prisförslag inom kort.

schaktstege
Klicka för större bild.

Namn: *
Telefonnummer:
E-post: *
Ditt meddelande: *