Lyfthjälpmedel - Säker lyfthjälp vid tunga lyft
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen

Lyfthjälpmedel & lyfthjälp

Starke Arvid producerar olika typer av lyfthjälpmedel för industrin, vilket är en bra investering för att både effektivisera arbetet och för att undvika arbetsskador. Allt från takhissar och bärhandtag till vagnar för reglar, skivor och tunga produkter är alternativ du hittar i den här kategorin.

Lyfthjälpmedel för bygg och konstruktion

Inom bygg och industri är det ofta tunga och otympliga produkter som ska förflyttas eller monteras. Dessa moment ökar risken för olyckor och arbetsskador och de mobila lyfthjälpmedel hjälper då till att minska risken att anställda utför tunga och felaktiga lyft. De ergonomiska lyfthjälpmedlen gör att arbetsplatsen mer hälsosam och attraktiv att arbeta på.

Hos oss finns lyfthjälp för industri och bygg i form av praktiska tak- och skivhissar för installation av innertak och gipsskivor. Vårt utbud erbjuder också mindre bärhandtag för att lyfta olika slags skivor. Oftast innebär dessa lyft en obekväm och osäker arbetsställning som kan orsaka skador på både personer och material. Med bärhandtag från Starke Arvid blir lyften både smidigare och mindre riskfyllda.

Mobila lyfthjälpmedel för säker förflyttning

I vårt sortiment har vi även en rad andra hjälpmedel för lyft och förflyttningar. Hos oss hittar du smarta vagnar för att förflytta reglar, gipsskivor eller andra produkter. Det underlättar inte bara arbetet, det bidrar även till att effektivisera arbetsflödet. Med exempelvis en regelvagn kan du förflytta många reglar på en gång, och dessutom i längder som ibland kräver att två personer bär dem.

Gipsskivor är ofta otympliga att bära och de har även en benägenhet att kunna bli skadade om de blir hanterade ovarsamt. Med en skivvagn minskar den risken och det blir lättare att förflytta skivorna både ergonomiskt och säkert.

Andra smarta hjälpmedel för lyft och transport är bland annat flakvagnar, verktygskistor på hjul och fodervagnar för att samla upp bygg- och gipsavfall. Dessa produkter är givetvis något vi erbjuder i den här kategori då även dessa produkter ökar säkerheten på arbetsplatsen.

Genom att hålla arbetsplatsen ren från skräp och spill och genom att förvara verktygen samlade blir arbetsplatsen tryggare, säkrare och hälsosammare. Det innebär att inga verktyg eller något spill behöver bli liggande, som personal kan snubbla på eller som av misstag kan sparkas ner från höga höjder och skada någon.

Köp lyfthjälpmedel av oss

Hos oss kan du köpa både mobil och ergonomisk lyfthjälp till pris som är konkurrenskraftiga på marknaden. Vi erbjuder produkter för både bygg- och industribranschen. Om du vill ha en offert eller vill ha råd om våra produkter, hör bara av dig till vår kundtjänst för att få den hjälp du behöver.