Industrigrindar & mobila grindar för byggplatsen
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen

Industrigrindar & Mobila grindar

Industgrigrindar har flera fördelar och används i olika industriella miljöer för att säkerställa säkerhet och skydda egendom. Industristängsel förhindrar obehörig åtkomst oavsett om det är till din lagerlokal, arbetsplats eller kontor.

Olika grindar för avspärrning

Oavsett vad du har för behov så kan vi erbjuda olika typer av grindar för avspärrningar. Vilken som är bäst för dig beror givetvis på vilket behov du och din verksamhet har.

Rotationsgrindar

Har du en verksamhet där du vill kontrollera vilka personer som passerar, exempelvis vid olika event, är en rotationsgrind ett bra val. I vårt sortiment har vi bland annat en rotationsgrind som är antingen enkel eller dubbelriktad. Den är perfekt för områden där det är begränsad behörighet.

Fördelen med en sådan här grind är att det är lättare att effektivt kontrollera förbjudna områden och den ger ökad säkerhet. Du kan välja hur du vill styra den, exempelvis med kortläsare eller kodlås. Det finns även andra alternativ för styrning.

Skjutgrindar

Om du har många stora fordon som passerar in och ut från området är en motordriven skjutgrind effektiv. Den här typen av varmförzinkad grind är säker, stadig och mycket hållbar. En större öppning gör det enklare att kunna släppa igenom mycket breda fordon.

Vi erbjuder ett baspaket med allt du behöver och du kan dessutom köpa till mer tekniska manövrering metoder som att kunna öppna med mobilen. Ett praktiskt alternativ om grinden är obevakad.

Gånggrindar

Har du ett inhägnat område där det inte passerar några fordon, eller om du vill ha en separat enklare grind för personer att använda, är en gånggrind rekommenderat. Den är lätt att öppna och använda. Här krävs ingen ström eller avancerad utrustning för att öppna och stänga. Du låser den med ett vanligt hänglås, vilket innebär att du kan begränsa antal personer som du vill ge en nyckel.

Fordonsgrindar

En fordonsgrind är ett måste om du har en byggplats eller annat avspärrat område där fordon som lastbilar eller budbilar måste kunna ha tillträde till. Den är precis som gånggrinden enkel att montera och smidig att använda. Även denna låses med hänglås.

Industrigrindar och pris

Priset på våra grindar varierar givetvis beroende på vilken typ av grind du väljer. En enklare gånggrind är såklart billigare än en avancerad skjutgrind eller rotationsgrind. Du kan även välja att istället köpa något av våra industristängsel, då ingår det en dubbelgrind. Kontakta oss för mer information om den grind du är intresserad av och begär en offert. I vårt sortiment hittar du även byggstaket och kravallstaket.