Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen
Umeå 949 i gruppen Skor / Skyddskor hos Ställning.se (AS-00949-R)
Umeå 949
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Umeå 949

Arbesko
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AS-00949-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
Umeå 949 är en rejäl och vattentät skyddskänga utrustad med Boa® Fit System. Skyddskängan är ESD-godkänd och står emot gödsel, gräs och lera – perfekt för utomhusjobb. Utrustad med ett slagskydd som hindrar att skon öppnar sig vid slag mot foten.

Den värmebeständiga sulan i kombination med den extra häldämpningen i mellansulan ger suverän stötdämpning och ett riktigt bra grepp. Det mjuka spiktrampet i textil och tåhättan i aluminium skyddar dina fötter mot vassa och fallande föremål, och gelänken i hålfoten ger extra support och stabilitet på ojämnt underlag. Utvecklad för bygghantverkare och trädgårdsarbetare som behöver en tålig skyddskänga för arbete utomhus i alla väder.
Art.nr. hos Arbesko949
TypSkyddskänga
ArbetsmiljöService, Bygg, Lätt industri
SkyddsklassEN ISO 20345:2011, S3, WR, HRO, SRC
TåhättaLätt aluminiumtåhätta.
SpiktrampskyddMjukt metallfritt spiktramp i textil
OvandelFullnarvigt, kraftigt impregnerat Super8-skinn och tålig Cordura® i kragen. Slitstarkt tåskydd och Boa® Fit System för snabb, enkel och exakt passform (stl 35-38: Boa® L6. Stl 39-48: Boa® M4).
FoderI luftig mesh och snabbtorkande Cambrelle® i hälen.
InnersulaFormpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med en inläggssula i PU-skum, mjukt metallfritt spiktrampskydd och gelänk i hålfoten för extra stöd och stabilitet.
MellansulaI mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
SlitsulaFlexibel och värmebeständig nitrilsula med bra grepp mot underlaget och effektiv stötupptagning med behaglig sviktkänsla
StängningBoa® Fit System
PassformMycket rymlig
FärgSvart/Limegrön
Storlekar35 - 48