Umeå 945 | | Stegproffsen.se
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen
Umeå 945 i gruppen Skor / Skyddskor hos Ställning.se (AS-00945-R)
Umeå 945
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Umeå 945

Arbesko
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AS-00945-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
Umeå 945 är en tålig skyddssko i vattenavvisande skinn utrustad med Boa® Fit System för snabb, enkel och exakt passform. Skon är ESD-godkänd och den värmebeständiga sulan i kombination med den extra häldämpningen i mellansulan ger suverän stötdämpning och ett riktigt bra grepp.

Det mjuka spiktrampet i textil och tåhättan i aluminium skyddar dina fötter mot vassa och fallande föremål, och gelänken i hålfoten ger extra support och stabilitet på ojämnt underlag. Skyddsskon är utvecklad för hantverkare och montörer som behöver en tålig skyddssko under aktiva arbetsdagar primärt utomhus.
Art.nr. hos Arbesko945
TypSkyddssko
ArbetsmiljöService, Bygg, Lätt industri
SkyddsklassEN ISO 20345:2011, S3, HRO, SRC
TåhättaLätt aluminiumtåhätta.
SpiktrampskyddMjukt metallfritt spiktramp i textil
OvandelFullnarvigt, kraftigt impregnerat Super8-skinn som tål väta upptill 8 timmar. Slitstarkt tåskydd och extra stabilt hälgrepp.
FoderI luftig mesh och snabbtorkande Cambrelle® i hälen.
InnersulaFormpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med en inläggssula i PU-skum, mjukt metallfritt spiktrampskydd och gelänk i hålfoten för extra stöd och stabilitet.
MellansulaI mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
SlitsulaFlexibel och värmebeständig nitrilsula med bra grepp mot underlaget och effektiv stötupptagning med behaglig sviktkänsla
StängningBoa® Fit System
PassformMycket rymlig
FärgSvart/Limegrön
Storlekar35 - 48