Umeå 943 | | Stegproffsen.se
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen
Umeå 943 i gruppen Skor / Skyddskor hos Stegproffsen (AS-00943-R)
Umeå 943
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Umeå 943

Arbesko
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AS-00943-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
Umeå 943 är en tålig skyddssko i vattenavvisande skinn med plös, krage och detaljer i slitstark Cordura®. Skyddsskon är ESD-godkänd. Den halksäkra och värmebeständiga nitrilsulan i kombination med den extra häldämpningen ger suverän stötdämpning och ett riktigt bra grepp.

Det mjuka spiktrampet och tåhättan skyddar dina fötter mot vassa och fallande föremål, och gelänken i hålfoten ger extra support och stabilitet på ojämnt underlag. Utvecklad för grövre byggjobb som takläggare, golvläggare och plattsättare där det behövs en riktigt slitstark och följsam skyddssko.
Art.nr. hos Arbesko943
TypSkyddssko
ArbetsmiljöBygg, Lätt industri
SkyddsklassEN ISO 20345:2011, S3, HRO, SRC
TåhättaLätt aluminiumtåhätta.
SpiktrampskyddMjukt metallfritt spiktramp i textil
OvandelFullnarvigt, kraftigt impregnerat Super8-skinn som tål väta upptill 8 timmar. Detaljer av tålig Cordura® och slitskydd på tån.
FoderI luftig mesh och snabbtorkande Cambrelle® i hälen.
InnersulaFormpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med Ortholite® X-40 inläggssula och gelänk i hålfoten för extra stöd och stabilitet.
MellansulaI mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
SlitsulaFlexibel och värmebeständig nitrilsula med bra grepp mot underlaget och effektiv stötupptagning med behaglig sviktkänsla
StängningSnören
PassformMycket rymlig
FärgSvart/Limegrön