Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen
Umeå 935 i gruppen Skor / Skyddskor hos Stegproffsen (AS-00935-R)
Umeå 935
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Umeå 935

Arbesko
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AS-00935-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
Umeå 935 är en extra luftig skyddssko i vattenavvisande skinn och nätdetaljer på sidorna för optimal luftgenomströmning. Skyddsskon är ESD-godkänd och utrustad med Boa® Fit System för snabb, enkel och exakt passform. Den halksäkra och värmebeständiga nitrilsulan i kombination med den extra häldämpningen ger suverän stötdämpning och ett riktigt bra grepp. Det mjuka spiktrampet och tåhättan skyddar dina fötter mot vassa och fallande föremål, och gelänken i hålfoten ger extra support och stabilitet på ojämnt underlag. Skyddsskon är utvecklad för hantverkare och montörer som står och går mycket och behöver en luftig skyddssko för jobb inomhus eller utomhus i varmare väder.
Art.nr. hos Arbesko935
TypSkyddssko
ArbetsmiljöBygg, Lätt industri
SkyddsklassEN ISO 20345:2011, S1, P, HRO, SRC
TåhättaLätt aluminiumtåhätta.
SpiktrampskyddMjukt metallfritt spiktramp i textil
OvandelFullnarvigt, impregnerat skinn som tål väta upptill 4 timmar. Slitstarkt polyamidnät på sidorna för optimal luftgenomströmning. Utrustad med PU-tåskydd som tål slitage.
FoderI luftig mesh och snabbtorkande Cambrelle® i hälen.
InnersulaFormpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med Ortholite® X-40 inläggssula, mjukt metallfritt spiktrampskydd och gelänk i hålfoten för extra stöd och stabilitet.
MellansulaI mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
SlitsulaFlexibel och värmebeständig nitrilsula med bra grepp mot underlaget och effektiv stötupptagning med behaglig sviktkänsla
StängningBoa® Fit System
PassformMycket rymlig
FärgSvart/Limegrön