Oxelösund 550 | | Stegproffsen.se
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen
Oxelösund 550 i gruppen Skor / Skyddskor hos Ställning.se (AS-00550-R)
Oxelösund 550
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Oxelösund 550

Arbesko
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AS-00550-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
Oxelösund 550 är en skyddsstövel utvecklad för extrema förhållanden som t.ex. svetsning. Utrustad med tåhätta i aluminium och metallfritt spiktrampskydd. Om du jobbar i hetta eller väta, med flytande metall eller skadliga kemikalier har du hittat rätt. Denna skyddsstövel är värmetålig på högsta nivå med ett skinn som klarar 900 grader, värmetåliga sömmar, sydd med 100 % värmebeständig Kevlar-tråd och slitstark nitrilsula. Dessutom otroligt bekväm och smidig – ”måste provas”. Utvecklad tillsammans med ett ledande svenskt gruvbolag.


Art.nr. hos Arbesko550
TypSkyddskänga
ArbetsmiljöBygg, Tung industri
SkyddsklassEN ISO 20349-2:2017, S3, HRO, HI, WG, SRC
TåhättaLätt aluminiumtåhätta.
SpiktrampskyddMjukt metallfritt spiktramp i textil
OvandelFullnarvigt, kraftigt impregnerat Super8-skinn som tål 900 grader med slitskydd på tån. Helfodrad och sydd med värmetålig kevlartråd som klarar 425 grader.
FoderLuftig mesh och slitstark, snabbtorkande Cambrelle® i hälen.
InnersulaFormpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med Ortholite® X-40 inläggssula, mjukt metallfritt spiktrampskydd och gelänk i hålfoten för extra stöd och stabilitet.
MellansulaI mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
SlitsulaTålig, värmetålig och halksäker sula i värmebeständig nitrilgummi som tål upp till 300 °C och ger mycket bra fäste på alla typer av underlag.
PassformMycket rymlig
FärgSvart/Orange
Storlekar35 - 48