Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen
Kiruna 835 i gruppen Skor / Skyddskor hos Ställning.se (AS-00835-R)
Kiruna 835
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Kiruna 835

Arbesko
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AS-00835-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor

Kiruna 835 är den ultimata skyddskängan för extrema vinterförhållanden. Den har en halkbeständig sula som ger stabilitet på halt underlag och effektivt isolerar mot kyla.

För att hålla dig varm har kängan även två lager isolering: PrimaLoft® Bio™ och ullfoder. Tillsammans skapar de en mjukhet och värme, samtidigt som ullfodret transporterar bort fukt. Ovandelen i Super 8-skinn är vattenavvisande i upp till åtta timmar och har slitstarka Cordura®-detaljer. Keprotec® tåskyddet ger extra hållbarhet tillsammans med Kevlar® och PU-beläggning för extra hållbarhet vid arbete på knä. Snörning och dragkedja med nylonbälg på sidan säkerställer en bekväm passform och gör kängan rymlig för olika fotformer. Genom detta skapas även plats för tjockare sockar eller utrymme. Den nya halkbeständiga yttersulan från Soles by Michelin klarar även värme och olja, medan mellansulan med återvunnet material ger dämpning och komfort.

Denna känga är skapad för de tuffaste utomhusarbetena på kalla vinterdagar och kommer att hålla dig varm och säker i alla väderförhållanden.