Wibe Ladders hos Stegproffsen.se
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen

Wibe Ladders

När du väljer en stege från Wibe Ladders kan du vara säker på en sak: varje detalj, varje material och varje lösning är extremt noga genomtänkt och dimensionerad för att garantera din säkerhet. Det genomsyrar hela Wibes breda sortiment, från rejäla arbetsbockar och yrkesstegar till plattformar och utrymningsstegar. 

Att jobba säkert handlar i grunden om att välja rätt lösning för rätt arbete. Ska du jobba på låg höjd, eller kanske lite högre? Eller är det att komma upp på och ner från höga höjder på ett säkert sätt som är det viktigaste? Vilka behov du än har kan du vara säker på att Wibe Ladders har en pålitlig och smart lösning som hjälper dig att jobba på ett säkrare och mer effektivt sätt. 

Alla Wibes produkter testas regel­mässigt av SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut – för att bli typgod­kända enligt gällande standard. Dess­utom gör Wibe regelbundet egna tester, som övervakas av SP, för att försäkra oss om att alla våra produkter håller vad vi lovar. För oss finns det nämligen bara en sak som räknas: att du ska kunna lita på att Wibe har tänkt säkerhet, i varje steg.


Du hittar Wibes fullständiga produktkatalog genom att trycka på bilden nedan:
Historia

Wibe Ladders första stege tillverkades i en liten fabrik i Mora redan 1929. Det var den första stegen som var tillverkad av stålrör, och få kunde nog tänka sig att den skulle få sådan genomslagskraft.

Bakom den revolutionerande stålstegen stod uppfinnaren Anders Wikstrand. Tillsammans med finansiären Victor Berg lade han grunden till företaget som ännu idag drivs efter deras principer: att tänka kvalitet och säkerhet, i varje steg.

Wibe Ladders framgångar beror till stor del på de uppfinningsrika människor som präglat företaget. I historien sägs det att anställda inom Wibe Ladders var lite finurliga, idag skulle Wibe nog säga innovationsdrivna. För det är just det Wibe är.

Genom åren har Wibe genomfört en rad förvärv, flyttat verksamheten från Mora och samtidigt själva blivit uppköpta. Trots det har Wibe Ladders behållit sin själ och fortsatt visa vägen när det gäller utvecklingen av pålitliga stegar som håller den allra högsta standarden på marknaden. Det har lett till att Wibe idag är Nordens ledande tillverkare av yrkesstegar, arbetsbockar och plattformar för professionella hantverkare.

Wibe Ladders ägs idag av Hultafors Group. Det ger oss kraft att vidga horisonten ytterligare och sikta mot nästa mål: Att bli det ledande varumärket när det gäller "Säkerhet, i varje steg". 

Har ni ytterligare frågor om Wibe Ladders och dess produktsortiment och säkerhet så tveka inte på att kontakta kundtjänst.