Dolle
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen

Dolle

Dolle A/S i Frøstrup i Danmark är världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av vindstrappa, och är en framstående aktör inom utveckling, tillverkning och försäljning av trappor och räcken. Sedan starten 1982 har Dolle A/S kommit att bli världens största tillverkare av vindstrappor.

Företaget tillverkar fler än 300 000 trappor – både vindstrappor och andra slags trappor – per år. Dolle har skapat en tankevärld som genomsyrar hela företagets produktutveckling. När det handlar om bostäder tänker Dolle i kubikmeter, i stället för det mer traditionella sättet att tänka i kvadratmeter. Företaget utvecklar därför koncept där outnyttjade utrymmen kommer till användning. Det här höjer inte bara värdet på bostaden utan gör också livet enklare och bekvämare för de som bor i den. Dolles vision är att bli ledande inom space creator-lösningar.

Under 2012–2014 har Dolle investerat över 45 miljoner kronor i byggandet av världens mest moderna produktionsanläggningar. Företaget gör omfattande investeringar i såväl produktion som utveckling. 

10 % AV MEDARBETARNA PÅ FÖRETAGETS HUVUDKONTOR ARBETAR MED UTVECKLING AV FRAMTIDENS SPACE CREATOR-LÖSNINGAR. 

I Frøstrup finns också vårt utvecklingsteam – en avgörande faktor för ett företag med starkt fokus på innovation. Vi har också fabriker i både Kina och Ukraina, och dotterbolag i Polen och USA. Totalt har Dolle-koncernen över 400 medarbetare. Var och en av dem står redo att uppfylla dina specifika designbehov för att på så vis ge dig nya möjligheter och mer utrymme för en enklare och mer bekväm vardag. 

Dolle tillverkar fler än 250 000 vindstrappor om året. Omräknat i kilometer skulle det motsvara avståndet mellan Paris och London.

Dolle Nordic A/S är Dolles nordiska säljorganisation, med huvudkontor i Aalborg. Här arbetar ett team som ansvarar för försäljning och marknadsföring av Dolles produkter på de nordiska marknaderna.

?ndskydd stege
45 kr
AllroundWork -  37.5® kortärmad t-shirt (herr)
Funktionell t-shirt i 37.5®-polyester med våffelstruktur som ger mycket god ventilation, fukttransport och komfort i kyliga förhå...
329 kr
Dolle Glidsystem för lofttrappor
Dolle Glidbeslag för montering på mindre lofttrappor. Beslaget monteras på stegen och trappans kant. Sedan kan man skjuta i...
1048 kr