Boka Steginspektion hos Stegproffsen.se
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen
Steginspektioner

Att jobba säkert handlar i grunden om tre saker: välja rätt stege, använda stegen på rätt sätt och regelbundet inspektera den. Dessutom ställer Arbetsmiljölagen tydliga krav på dig som arbetsgivare att förebygga olycksfall. Men att inspektera en stege kan vara svårt och kräver både kunskap och erfarenhet. Vad är farligt, vad kan lagas och när är en stege förbrukad?


För att göra det enkelt för er erbjuder Wibe Ladders & Stegproffsen leverantörskoll av stegar, bockar & ställningar. Wibes stegexpert utför inspektionen på plats och kontrollerar alla stegar, oavsett fabrikat.

Varje godkänd stege märks med en signerad dekal som garanterar att stegen uppfyllde gällande krav vid inspektionstillfället. Krävs enklare reparationer för att stegen ska bli godkänd utförs de direkt. Vissa reparationer är det endast tillverkare som får göra för att typgodkännandet ska fortsätta att gälla. Farliga stegar som inte motsvarar gällande krav sorteras bort och märks med spärrband.

För att ytterligare hjälpa er att höja säkerheten lämnar vår stegexpert även enkla redskap för att ni själva ska kunna utföra löpande internkontroll. Livslängden på en stege avgörs av hur mycket den används och hur den hanteras. Därför är regelbunden internkontroll avgörande för att minska risken för olyckor och personskador.

Boka steginspektion idag!
Se till att ni jobbar säkert på er arbetsplats. Boka en steginspektion redan idag. Efter en inspektion utförd av stegexperten från Wibe Ladders kan ni räkna med ökad säkerhet - i varje steg.

Ju förr du bokar en steginspektion, desto snabbare kan du häja säkerheten på jobbet. Kontakta kundtjänst så hjälper de dig att boka en steginspektion när det passar dig.

Kundtjänst
Telefon: 031- 761 00 70

E-post: info@stegproffsen.se