Skyddsstövel 50562 | | Stegproffsen.se
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen
Skyddsstövel 50562 i gruppen Skor / Skyddskor hos Stegproffsen (AS-50562-R)
Skyddsstövel 50562
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Skyddsstövel 50562

Arbesko
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AS-50562-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
50562 är en dubbelt varmfodrad skyddsstövel med både ullfoder och Thinsulate®. Impregnerad och utrustad med en slitstark dragkedja med bälg som inte släpper in snöslask. Speciellt framtagen värmeisolerande aluminiumtåhätta – patenterad lösning med fleece mellan tåhätta och skinn. Extra rymlig modell med mjukt, metallfritt spiktrampskydd. Dessutom en slitstark slitsula i nitrilgummi med mycket bra fäste.
Art.nr. hos Arbesko50562
TypSkyddskänga
ArbetsmiljöService, Bygg, Lätt industri, Tung industri, Vinter
SkyddsklassEN ISO 20345:2011, S3, CI, HRO, SRC
TåhättaVärmeisolerande aluminiumståhätta
SpiktrampskyddMjukt metallfritt spiktramp i textil
OvandelFullnarvigt, kraftigt impregnerat Super8-skinn med detaljer i tålig Cordura® och reflex på skaftet. H2O Blocker – slitstark dragkedja med bälg i starkt, vattentätt nylonmaterial.
FoderVärmande ullfoder och värmeisolerande Thinsulate®.
InnersulaFormpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med mjukt metallfritt spiktrampskydd och metallfri gelänk i hålfoten för extra support och stabilitet på ojämnt underlag, t.ex. när du står på en stege eller byggställning. Inläggssula med PU-skum för riktigt bra dämpning av hela foten.
MellansulaI mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
SlitsulaTålig och halksäker sula i värmebeständig nitrilgummi med adderad mjukhet som ger extra bra fäste i kalla temperaturer. (OBS!: storlekarna 35-37 har en slitsula i RPU som inte är värmebeständig.)
StängningDragkedja
PassformExtra rymlig
FärgSvart
Storlekar35 - 47