Kontroll 220 i gruppen Skor / Skyddskor hos Stegproffsen (AS-22016-R)
Kontroll 220
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Kontroll 220

Arbesko
Gör dina val nedan
Storlek: 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AS-22016-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
Kontroll 220 är en vattentät och metallfri skyddssko i sneakerstil utrustad med extremt slitstarka material. Skon är ESD-godkänd och utvecklad i samarbete med Michelin. Den halksäkra och värmebeständiga Safety Grip-sulan med grym stötdämpning är baserad på ett av Michelins rallydäck, NA00. Det mjuka spiktrampet i textil och glasfibertåhättan skyddar dina fötter mot vassa och fallande föremål, och gelänken i hålfoten ger extra support på ojämnt underlag.

Ideal för dig som jobbar inom byggindustrin med många aktiva arbetsdagar utomhus där du behöver en vattentät skyddssko som tål riktigt blött och kallt väder.

Art.nr. hos Arbesko220-16
TypSkyddssko
ArbetsmiljöBygg
SkyddsklassEN ISO 20345:2011, S3, HRO, WR, SRC
TåhättaI lätt och tålig metallfri glasfiber
SpiktrampskyddMjukt metallfritt spiktramp i textil
OvandelExtremt slitstark ovandel med tåligt tåskydd, extra stabilt och slitstarkt hälgrepp och detaljer i tålig mikrofiber.
FoderVattentätt membran-foder
InnersulaFormpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med mjukt metallfritt spiktrampskydd och metallfri gelänk i hålfoten för extra support och stabilitet på ojämnt underlag, t.ex. när du står på en stege eller byggställning. Inläggssula med PU-skum för riktigt bra dämpning av hela foten.
MellansulaI mjukt PU-material med ”Flexline” för extra flexibilitet och PU-”rebound”-kudde i hälen för suverän stötdämpning och skön återfjädring.
SlitsulaUtvecklad i samarbete med Michelin ”Soles by Michelin” och gjord i halksäkert, värmebeständigt nitrilgummi för ett riktigt bra grepp.
StängningSnören
PassformMycket rymlig
FärgSvartgul
Storlekar35 - 48