Kontroll 200 | | Stegproffsen.se
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen
Kontroll 200 i gruppen Skor / Skyddskor hos Stegproffsen (AS-20061-R)
Kontroll 200
  0586-53 000 Service hela vägen
Stora lager - snabb leverans Prisgaranti

Kontroll 200

Arbesko
Gör dina val nedan
 
Antal: 
Frakt:
Artnr:
AS-20061-R
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Beskrivning
  • Detaljerad info
  • Vanliga frågor
Kontroll 200 är en luftig och metallfri skyddssko i sneakerstil utrustad med ovandel i ventilerande mesh. Skon är ESD-godkänd och utvecklad i samarbete med Michelin. Den halksäkra och värmebeständiga Safety Grip-sulan med grym stötdämpning är baserad på ett av Michelins rallydäck, NA00. Det mjuka spiktrampet i textil och glasfibertåhättan skyddar dina fötter mot vassa och fallande föremål, och gelänken i hålfoten ger extra support på ojämnt underlag.

Det perfekta skyddet för dig som jobbar inomhus eller i rena utomhusmiljöer i bygg- och tillverkningsindustrin där du rör dig mycket under arbetsdagen och behöver en skyddssko som andas.

Art.nr. hos Arbesko200-61
TypSkyddssko
ArbetsmiljöBygg, Lätt industri
SkyddsklassEN ISO 20345:2011, S1, P, HRO, SRC
TåhättaI lätt och tålig metallfri glasfiber
SpiktrampskyddMjukt metallfritt spiktramp i textil
OvandelI ventilerande mesh med slitstarkt tåskydd, extra stabilt och slitstarkt hälgrepp och detaljer i tålig mikrofiber.
FoderI luftig mesh och snabbtorkande Cambrelle® i hälen.
InnersulaFormpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med mjukt metallfritt spiktrampskydd och metallfri gelänk i hålfoten för extra support och stabilitet på ojämnt underlag, t.ex. när du står på en stege eller byggställning. Inläggssula med PU-skum för riktigt bra dämpning av hela foten.
MellansulaI mjukt PU-material med ”Flexline” för extra flexibilitet och PU-”rebound”-kudde i hälen för suverän stötdämpning och skön återfjädring.
SlitsulaUtvecklad i samarbete med Michelin ”Soles by Michelin” och gjord i halksäkert, värmebeständigt nitrilgummi för ett riktigt bra grepp.
StängningSnören
PassformMycket rymlig
FärgGulsvart
Storlekar35 - 48