Solcellsföretag
Stort lager - Snabba leveranser Service hela vägen

Solcellsföretag

Välkommen till vår solsida!

Här har vi samlat de produkter som är väldigt populära för all er som jobbar inom Sveriges starkast växande segment, Solcellföretag. Vi vänder oss till alla, såväl nystartade som etablerade och till både stora och små. För montage av solcellerna behöver man oftast komma upp och jobba säkert på höjden. Se ett referenscase från Veosol här →

Vi kan täcka in detta behov genom såväl byggställning samt förvaring och transport av denna, fallskyddet uppe på taket, fallskyddsnät samt även det personliga fallskyddet i form av sele och hjälm m.m. 

Ställningstrailer med RSS och byggställning med trapptorn
Ett unikt paket framtaget av oss på STÄLLNING.SE i samarbete med ROOFAC med en trailer lastad RSS fallskydd och rambyggställning i al...
fr. 86250 kr

En riktigt storsäljare är våra ställningstrailers som gör det enkelt och smidigt ute på jobben, då den underlättar såväl transporten som montaget av byggställningen. Vår ställningstrailer är komplett med byggställning, ligger färdigsorterad & klar att använda direkt och man plockar bara av de delar man behöver för respektive byggnation. Vi skräddarsyr även paket där man lägger med t.ex. Takskyddspaket Gavel på ställningstrailern, allt efter era önskemål.

En del kunder önskar även avlastningstorn där de kan lasta upp solcellerna så man enkelt kan nå dem uppifrån taket. Dessa kommer inom kort upp på hemsidan men vill ni att vi räknar på det är det bara att kontakta oss.