Företagsprofilering

Det lönar sig med företagsprofilering, om det görs på rätt sätt. Det är en kvalitetsstämpel som säger mycket om dig och ditt företag. Det får företaget att sticka ut lite extra, och gör att det syns och märks av rätt skäl. Vänder du dig till Snickarklader.se & Snickers Workwear vet du att du vänder dig till experterna – med ett fullt sortiment av mervärdestjänster och produktalternativ. Till exempel rätt färger, brodyr och personlig förpackning, för att bara nämna några. Kontakta oss så får du en mängd inspirerande information.
 
Kvalitetsbrodyr
Med brodyr får du kvalitet med varje stygn, men tänk på att ord eller symboler som är mindre än 5 mm kan vara svåra att läsa. Våra brodyrer innebär kvalitet i varje stygn. Det gör att dina arbetskläder lyfter varumärket och särskiljer sig på ett positivt sätt – under lång tid.

Snickers Workwear använder bara tråd av hög kvalitet för att vara säkra på att din företagslogga skiljer sig från mängden på lång sikt.

Dekaltryck
Dekaltryck är det bästa valet vid profilering av företagets t-shirtar. Räkna med hög kvalitet i alla storlekar och färger. Med Snickers Workwear avancerade dekaltrycksteknik får du distinkt tryck i de storlekar och färger du vill ha.

A.P.S.- och GORE-TEX® profilering
När du profilerar dina vattentäta plagg är dekaltryck rätt metod. Om du föredrar brodyr tejpar vi baksidan så att plagget behåller sina vattentäta egenskaper. 

Fleeceprofilering
För en företagsprofilerad fleece är brodyrer det självklara valet eftersom dekaltryck kan lämna märken i tyget.

Reflexband
Vi kan sy på extra reflexband på arbetsbyxor och jackor. En kostnadseffektiv lösning för högre säkerhet.

Personliga förpackningar
Om du beställer en serie plagg för dina medarbetare har vi den perfekta tjänsten: personliga förpackningar. Det betyder att alla får alla sina plagg i ett paket märkta med sitt namn. Det underlättar den interna distributionen och garanterar att alla får rätt plagg och rätt storlek. Enkelt, bekvämt och personligt.

Tveka inte att tala med våra experter om det allra bästa när det gäller företagsprofilering. De vet vad som fungerar bäst och kan föreslå en kostnadseffektiv lösning som är utformad för dig och ditt företag.
 

Snickarkläder.se

031- 761 00 70 (Vard 08 - 16) info@snickarklader.se

Samarbetspartners

Stegproffsen.se
Snickarkläder.se är en av Sveriges ledande e-butiker när det gäller professionella yrkeskläder och arbetskläder. Som auktoriserad återförsäljare av Snickers Workwear kan vi alltid erbjuda kvalitetsprodukter till både privatpersoner och företag.

Välkommen till Snickarklader.se

Välj hur du vill handla:

« Som privatperson »
« Som företag »