Returer & Byten

För att i största möjliga mån undvika returer och byten som sker på grund av fel vald storlek så rekommenderar vi Er att ta en titt på vår storleksguide innan Ni beställer. Skulle det ändå uppstå att Ni behöver göra en retur eller ett byte så följer Ni enklast de 3 stegen nedan. Ni kan även kontakta kundtjänst som gärna hjälper Er om Ni undrar över något.

3 enkla steg

1. Börja med att läsa våra villkor ang. retur & byte under "Köpvillkor".

2. Kvalificerar Ni för ett byte eller en retur så lägger Ni Era orörda varor tillbaka i originalförpackningen och skickar till adressen nedan, obsevera att ni måste märka paketet med ett RMA-nummer, därför måste ni ringa eller mejla in till oss och anmäla returen först. Vi ger er då ett RMA-nummer. Försändelsen måste skickas som företagspaket.

Hultafors Group Sverige AB
Att: R-lagret RETUR           
Hultaforsvägen 21
517 96  Hultafors
OBS. Märk paketet med: RMA .....


3. Viktigt är att Ni sparar sändningsnummer ifall något skulle gå fel i transporten. Kunden ansvarar alltid själv för eventuella skador som uppstår i transport.För övriga frågor eller funderingar så kontakta gärna vår kundtjänst som gladeligen hjälper till.

Kundtjänst
Telefon: 031- 761 00 70
E-post: info@snickarklader.se 

 

Snickarkläder.se

031- 761 00 70 (Vard 08 - 16) info@snickarklader.se

Samarbetspartners

Stegproffsen.se
Snickarkläder.se är en av Sveriges ledande e-butiker när det gäller professionella yrkeskläder och arbetskläder. Som auktoriserad återförsäljare av Snickers Workwear kan vi alltid erbjuda kvalitetsprodukter till både privatpersoner och företag.

Välkommen till Snickarklader.se

Välj hur du vill handla:

« Som privatperson »
« Som företag »