Om Snickarkläder

Bakgrund
Stegproffsen.se har sin verksamhet i Karlskoga och agerar under det juridiska namnet Ställning Karlskoga AB (Org: 556771-5858). Företaget hette ursprungligen Jo & Li Group Sverige AB och startades 2009. Sedan dess har verksamheten vuxit kraftigt genom breddning av produktsortimentet och lansering av två nya internetbutiker, stegproffsen.se samt snickarklader.seI 2017 så förvärvades bolaget utav Sveriges största aktör på ställningar; Ställning.se. Genom förvärvet så har båda butiker stärkts då man nu kan erbjuda en djupare produktportfölj till sina kunder.

Vision
Snickarkläder skall bli en ledande leverantör av Snickers Workwear till landets små och större företag samt privatpersoner. Utveckling skall ske inom Sverige men visionen är att även sträcka sig ut i Norden och Europa. Snickarklader.se och hela Ställning.se konceptet skall bli ett välkänt begrepp när det gäller handel på nätet av Snickers Workwear och övrig handel för hantverkare.

Affärsidé
Snickarklader.se skall förse sina kunder med ett noga utvalt och brett sortiment av Snickers Workwear. Vår internetbutik skall underlätta och göra det enkelt för företag och privatpersoner att inhandla arbetskläder och tillbehör på internet. Vår after-sales service ska vara en av de högsta i branschen.

• Känt och väletablerat varumärke i Snickers Workwear
• Fantastiska priser
• Enkelhet från beställning till leverans
• Snabba leveranser med hög after-sales service

Allmänt
Snickarklader.se är en del utav Ställning.se. Företaget startades av Jo & Li Group Sverige AB hette ursprungligen Johansson Lindholm Fashion HB och startades 2009 genom lanseringen av Joli Fashion. Sedan dess har företaget vuxit kraftigt genom breddning av produktsortimentet och lansering av två nya internetbutiker, Snickarklader.se och stegproffsen.se. Stegproffsen.se säljer stegar & ställningar med Wibe Ladders & Scando som sina flaggskepp.

Företagsnamn
Snickarklader.se
Ställning Karlskoga AB
 

Organisationsnummer
556771-5858

Adress
Gösta berlingsväg 55
69138 Karlskoga

Telefon
031-761 00 70
(Telefontid är vanligtvis mån-fre, kl. 08.00-12:00 och 13:00-16:00, avvikelser kan förekomma) 


Mail
info@snickarklader.se
info@stegproffsen.se

 

Snickarkläder.se

031- 761 00 70 (Vard 08 - 16) info@snickarklader.se

Samarbetspartners

Stegproffsen.se
Snickarkläder.se är en av Sveriges ledande e-butiker när det gäller professionella yrkeskläder och arbetskläder. Som auktoriserad återförsäljare av Snickers Workwear kan vi alltid erbjuda kvalitetsprodukter till både privatpersoner och företag.

Välkommen till Snickarklader.se

Välj hur du vill handla:

« Som privatperson »
« Som företag »