Företagsavtal

Ställning Karlskoga AB erbjuder bra företagsavtal för dig som behöver helhetslösningar i byggbranschen. Hos oss hittar Ni mängder av stegar och ställningar i olika storlekar och former. Dessutom kan vi leverera innovativa och högkvalitativa arbetskläder ifrån Snickers Workwear och arbetsskor från Arbesko, allt till marknadens bästa pris.

Våra företagsavtal ska belöna företag som kontinuerligt behöver nya arbetskläder, skor eller stegar, och göra det ännu enklare för dem att beställa produkterna.

Avtalen omfattar våra butiker; Stegproffsen.se & Snickarkläder.se och ger rabatter på hela sortimentet. Vidare förenklas hela beställningsprocessen då ett personligt konto skapas specifikt för Er verksamhet, där ni kan själva i lugn och ro kan beställa de varor som önskas. Det går givetvis också utmärkt att beställa per telefon eller via e-mail.

Stegproffsen.se har produkterna för den professionella hantverkaren och den kunniga hemmafixaren som arbetar på höjd. Här hittar du allt från arbetsbockar till vägg- och fasadstegar.

Snickarkläder.se erbjuder arbetskläder från Snickers Workwear som är designade för att ge dig det bästa skyddet och stödet i ditt projekt eller dagliga arbete. Självklart kan Ni också få tryck eller brodyr på era kläder. Dessutom finns de professionella skydds- och yrkesskorna från Arbesko i vårt sortiment.

Ställning.se erbjuder fasadställningar, hantverks- eller rullställningar. Det självklara valet för alla som behöver arbeta på höjd, låg som hög, utan att tumma på säkerheten. 
 
Helhetslösning var ordet! Låter det intressant? Fyll gärna i en intresseanmälan nedan, så återkommer vi till Er snarast.
 

Snickarkläder.se

031- 761 00 70 (Vard 08 - 16) info@snickarklader.se

Samarbetspartners

Stegproffsen.se
Snickarkläder.se är en av Sveriges ledande e-butiker när det gäller professionella yrkeskläder och arbetskläder. Som auktoriserad återförsäljare av Snickers Workwear kan vi alltid erbjuda kvalitetsprodukter till både privatpersoner och företag.

Välkommen till Snickarklader.se

Välj hur du vill handla:

« Som privatperson »
« Som företag »