Betalsätt

För att du som kund skall känna stor valfrihet och trygghet när du betalar dina produkter hos oss på Snickarklader.se så erbjuder vi flera olika betalsätt. Du kan välja att betala med faktura, du kan delbetala, betala med kort och du kan välja att direktbetala via din internetbank. Allt för att din köpupplevelse hos oss skall hålla så hög standard som möjligt.

Alla avgifter ges exklusive moms.

Klarna faktura
För både företagskunder och privatpersoner finns möjligheten att betala mot Klarna faktura. Kredittiden som gäller är 14 dagar. Företagskunder har möjlighet att teckna separat avtal för längre kredittid. Vi tar ut 20 kr exkl. moms i fakturaavgift när du väljer Klarna faktura. Sedvanlig kreditprövning på alla nya kunder. Er order måste gå till Er folkbokförda adress. Företag med box adresser har möjlighet att ange separat leveransadress. Läs mer under "Faktura Special Företag". Även om du väljer Klarna faktura kan du när som helst välja att delbetala din faktura. Vi förbehåller oss rätten att när som helst neka kund betalning mot faktura även om kreditprövningen genomgår alla standardkrav. Vid utebliven betalning debiteras 50 kr påminnelseavgift samt 24 % dröjsmålsränta. För mer information besök www.klarna.se.
- 0 kr 

Klarna konto delbetalning
Ibland är det bra att kunna betala i sin egen takt. Därför kan du som väljer delbetalningsalternativet Klarna konto själv välja hur mycket du betalar varje månad. Har du handlat i flera olika butiker med Klarna konto samlas dina köp på en och samma faktura. När ditt köp har godkänts kan vi skicka varorna direkt. Du kommer inom några dagar även få hem ett kontoavtal. En första faktura kommer sen att skickas till dig. Den betalar du i slutet av nästkommande månad. (Ex. handla i januari, betala i slutet av februari.) Dina kommande fakturor betalar du istället i slutet av varje månad. Skulle du vilja betala hela beloppet på en gång går det alldeles utmärkt. Då avslutas automatiskt ditt konto hos Klarna. För mer information besök www.klarna.se.
- 0 kr 

Betalning via internetbank
Vi erbjuder säker direktbetalning via PayEx. Vid betalningen slussas du automatiskt till din Internetbank där du loggar in på vanligt sätt. Pengarna dras direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen. Därefter kommer du tillbaka till Snickarklader.se där du slutför din beställning. De banker som stödjer detta betalsätt är just nu Handelsbanken, Swedbank, Nordea och SEB.
- 0 kr 

Kortbetalning
Du kan betala direkt hos oss med ditt Visa eller Mastercard kort. När du betalar hos oss ska du känna dig ett hundra procent säker. Därför använder vi PayEx Betalningslösningar som är PCI-certifierade av Visa och MasterCard. Certifieringen uppnås genom mycket höga krav på system- och nätverkssäkerhet, kontinuerlig övervakning och en mycket sträng säkerhetspolicy. Certifikatet gäller för 12 månader och måste förnyas årligen. Av säkerhetsskäl lagras inte känslig betalningsinformation som exempelvis kortnummer hos butiken. All information som läggs in krypteras istället på betalningssidorna hos PayEx som är säkrade med SSL-certifikat.
- 0 kr 

PayEx fokuserar på säkerhet för att skydda butiker och dess kunder, samt för att det ska vara lika säkert att handla på nätet som i fysiska butiker.

Faktura Special Företag (Annan leveransadress)
Har ditt företag en annan leveransadress än postadress måste Ni välja detta alternativet. Det kan röra sig om en boxadress eller varor som behövs levereras till ett projekt på annan ort. Kreditupplysningen på dessa ordrar är striktare och vi förebehåller oss rätten att när som helst neka kund som angett annan leveransadress än till företagets registererade. Ska Ni skicka Era varor till annan leveransadress ser vi därför helst att Ni i största möjliga mån betalar Era produkter i förskott genom kort eller direktbetalning. Observera att vi kan komma att be om personnummer på beställaren om Ni väljer detta alternativet. Kredittiden är 14 dagar eller enligt överenskommelse.
- 0 kr

Har du ytterligare frågor gällande betalning och säkerhet så tveka inte att kontakta kundtjänst!

Kundtjänst
Telefon: 031- 761 00 70
E-post: info@snickarklader.se

 

Snickarkläder.se

031- 761 00 70 (Vard 08 - 16) info@snickarklader.se

Samarbetspartners

Stegproffsen.se
Snickarkläder.se är en av Sveriges ledande e-butiker när det gäller professionella yrkeskläder och arbetskläder. Som auktoriserad återförsäljare av Snickers Workwear kan vi alltid erbjuda kvalitetsprodukter till både privatpersoner och företag.

Välkommen till Snickarklader.se

Välj hur du vill handla:

« Som privatperson »
« Som företag »